Oprecht Samen Werken

Op vrijdag 13 januari 2023 vierden wij samen met zakelijke partners, collega’s, vrienden en familie de start van ons bedrijf. Sinds augustus 2022 zijn we van start met onze organisatie en hebben we onze visie en missie verder vormgegeven. Deze avond stond daarom in het teken van “oprecht samen werken” met de lancering van de…

Met onze community willen we graag zelfstandige softwareontwikkelaars helpen zichzelf te ontwikkelen op zowel technisch gebied als op het gebied van ondernemerschap. We willen laten zien dat ze er niet alleen voor staan, en dat we met elkaar grotere vraagstukken vaak beter kunnen oplossen. Dit willen we niet ten koste laten gaan van de zelfstandigheid van de ontwikkelaar. Een beetje onder het credo “niks moet en alles mag” kan een lid van onze community doen wat goed voelt.

In de bedrijfspresentatie komt naast bovenstaand verhaal ook onze historie voorbij en vertellen we meer over onze doelgroep, het MKB. Daarnaast vertellen we hoe onze huisstijl en logo’s tot stand zijn gekomen om uiteindelijk bij de essentie uit te komen die ons bedrijf zo uniek maakt.

Oprecht

Wij werken niet vanuit een commerciële gedachtengang, maar helpen de klant met het vinden van de meest effectieve oplossing waarbij we rekening houden met de situatie, het budget en de duurzaamheid van de oplossing. Geen onnodig complexe oplossingen of langlopende projecten wanneer dit niet nodig is maar de klant écht helpen met het vraagstuk.

Samen

Met zakelijke partners en onze community van zelfstandige ontwikkelaars hebben we genoeg kennis in huis om samen met de klant een passende oplossing te bedenken. We helpen elkaar met het (zelfstandig) ondernemerschap en stimuleren de professionele ontwikkeling van alle betrokkenen. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken en de allerlaatste innovaties.

Werken

Met onze klant en community leveren we oplossingen die hun doel niet voorbij schieten. Omdat we locatie onafhankelijk werken en niet vastzitten aan kantoortijden kunnen wij onze klanten altijd helpen. Onze eigen flexibiliteit staat daarom ook hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat wij op een efficiënte manier kunnen werken. Dit doen we exclusief voor het MKB.

Oprecht samen werken aan praktische maatwerk software voor het MKB met een community van zelfstandige ontwikkelaars.